Ενημέρωση ειδήσεων για τις συνταγές φαγητού Soul – Ο Πρόεδρος Ομπάμα ενισχύει τη δημοτικότητα των συνταγών φαγητού της ψυχής

Οι συνταγές φαγητού ψυχής γίνονται ξανά δημοφιλείς χάρη στον Πρόεδρο Ομπάμα. Όχι μόνο ένας Αφροαμερικανός έχει γράψει ιστορία με το να έρχεται στον Λευκό Οίκο, αλλά και η μαγειρική ψυχής. Είναι γεγονός ότι ο Πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα λατρεύει την πίτα του με γλυκοπατάτες. Ένα άλλο αγαπημένο προεδρικό είναι το νότιο τσαγκάρη ροδάκινων. Οι δημοσιογράφοι εντόπιζαν συνεχώς τον Πρόεδρο να αγοράζει τσαγκάρη ροδάκινου από διάφορα εστιατόρια. Σε διάφορες περιστάσεις έχει μιλήσει για την αγάπη του για τον τσαγκάρη ροδάκινου κατά τη διάρκεια συνεντεύξεων σε ειδήσεις.

Αυτή η δημοφιλής νότια κουζίνα έχει φτάσει σε ένα γαστρονομικό ορόσημο το 2009, καθώς ο Λευκός Οίκος φιλοξένησε το πρώτο brunch με σόουλ φαγητό στην αμερικανική ιστορία. Σερβίρονται είδη μενού όπως Grits, Fried Chicken, Barbecue Ribs, Collard Greens, Black Eyed Peas, Macaroni and Cheese, Potato Salad, Candied Yams, Peach Cobbler και άλλα δημοφιλή πιάτα του νότου.

Στην προεκλογική εκστρατεία πολλές γυναίκες προσφέρθηκαν να φτιάξουν πίτα για τον υποψήφιο για την προεδρία Μπαράκ Ομπάμα! Κάνοντας τον Πρόεδρο να τους υπενθυμίσει να μην τους φτιάξουν απλά καμία πίτα, αλλά να του φτιάξουν γλυκοπατατόπιτα! Ο Πρόεδρος δεν ζητά συγγνώμη για την αγάπη του για αυτή τη νόστιμη νότια κουζίνα. Με τις πιέσεις του Γραφείου, βλέπει αυτό το νότιο comfort food ως μια απόλαυση της γεύσης του.

Λόγω της αγάπης του για τη νότια μαγειρική, ο Πρόεδρος είναι υπεύθυνος να βάλει μια τεράστια λίστα εστιατορίων στον χάρτη. Πολλοί έχουν γίνει εν μία νυκτί αισθήσεις λόγω μιας προεδρικής επίσκεψης ή ακόμα και μιας περιστασιακής αναφοράς.

Ο Πρόεδρος φημολογείται ότι έχει στη διάθεσή του μια λίστα με εστιατόρια ψυχής τροφής όποτε λείπει από τον Λευκό Οίκο για προεδρικές εργασίες. Είναι τώρα ένα συναρπαστικό παιχνίδι εικασιών για εστιατόρια που βρίσκονται κοντά σε επισκέψεις του Προέδρου για να μαντέψουν πού θα φάει το μεσημεριανό γεύμα ή θα πάει για μια παραγγελία.

Και φυσικά η Πρώτη Κυρία Μισέλ Ομπάμα έχει κερδίσει διθυραμβικές κριτικές και χειροκροτήματα για την ιστορία της που φτιάχνει τον κήπο του Λευκού Οίκου. Ο δημοφιλής κήπος που είναι γνωστός σε όλο τον κόσμο, περιλαμβάνει μια ποικιλία από δημοφιλή λαχανικά, όπως λαχανικά, ένα από τα αγαπημένα μενού soul food. Οι γλυκοπατάτες είναι επίσης ένα από τα αγαπημένα λαχανικά που φυτεύτηκαν στον κήπο, χρησιμοποιούνται για τα αγαπημένα φαγητά της ψυχής, όπως πίτα γλυκοπατάτας, ζαχαρωτά γιαμ και σούπα γλυκοπατάτας για να αναφέρουμε μερικά.

Ναι, χάρη στον Πρόεδρο Μπαράκ και την Πρώτη Κυρία Μισέλ Ομπάμα, η βιομηχανία τροφίμων ψυχής έχει λάβει μια ευπρόσδεκτη ώθηση σε δημοτικότητα. Εστιατόρια, ιστότοποι, βιβλία συνταγών και ακόμη και τηλεοπτικές εκπομπές μαγειρικής αρχίζουν να ανθίζουν. Χωρίς αμφιβολία, ως αποτέλεσμα των προβολέων που έλαμψαν ο Πρόεδρος και η Πρώτη Κυρία, αυτή η δημοφιλής νότια κουζίνα θα συνεχίσει να επεκτείνεται σε νέες αγορές.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *