Μασώδες καραμέλα μπράουνις

ΜΠΡΑΟΥΝΙ ΚΑΡΑΜΕΛΩΝ ΜΑΣΩΜΑΤΩΝ

Συστατικά:

Καραμέλες 2 συσκευασιών (περίπου 100)

1⅓-κούπες Γάλα εβαπορέ

1 ½ φλιτζάνι Βούτυρο

2-Κουτίβα Γερμανικό Μίγμα Κέικ Σοκολάτας

1 φλιτζάνι ψιλοκομμένα πεκάν

1 φλιτζάνι καρύδια ψιλοκομμένα

Τσιπς σοκολάτας γάλακτος 24 ουγγιών

Οδηγίες:

Λιώστε δύο συσκευασίες καραμέλες με ⅔ φλιτζάνι γάλα εβαπορέ σε φούρνο μικροκυμάτων ή διπλό λέβητα.

Ανακατέψτε δύο κουτιά γερμανικού κέικ σοκολάτας με 1½ φλιτζάνι λιωμένο βούτυρο, ⅔ φλιτζάνια γάλα εβαπορέ, 1 φλιτζάνι πεκάν και 1 φλιτζάνι καρύδια.

Ανακατέψτε το μείγμα του κέικ μέχρι να υγρανθεί. Αυτό το μείγμα του κέικ θα είναι πολύ πηχτό. Πιέστε το ½ μείγματος σε λαδωμένο ταψί 9×13. Ψήνουμε για έξι λεπτά στους 350°. Βγάζουμε από το φούρνο και πασπαλίζουμε με 24 ουγγιές τσιπς σοκολάτας γάλακτος και ρίχνουμε το μείγμα καραμέλας πάνω σε κομματάκια σοκολάτας. Πιέστε την υπόλοιπη ζύμη του κέικ ανάμεσα στα χέρια και απλώστε την πάνω από την καραμέλα.

Τοποθετούμε το ταψί στο φούρνο και ψήνουμε για άλλα 18 λεπτά και μετά βγάζουμε από το φούρνο, κρυώνουμε για 10 λεπτά, κόβουμε και σερβίρουμε.

Αποδίδει περίπου 25 Chewy Carmel Brownies

Σημείωση: Προσθέστε άλλο 1/2 φλιτζάνι ψιλοκομμένα πεκάν και περάστε αυτά τα μπράουνι με ψιλοκομμένα πεκάν μόλις τα βγάλετε από το φούρνο. Έχω προσθέσει και την κρέμα marshmallow σε αυτή τη συνταγή και είναι για να πεθάνεις, αλλά πολύ πλούσια.

Μπορείτε να βρείτε αυτή τη συνταγή και πολλά άλλα στο Cristies Cookin. Υποβάλετε την αγαπημένη σας συνταγή και κερδίστε μια ποδιά “Gotcha Covered”.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *