Μπέικον Προμαγειρεμένο Vs. Παραδοσιακός

Δεν έχω γνωρίσει ποτέ άνθρωπο που να μην του άρεσε το μπέικον. Έχει όλες τις ιδιότητες ενός εκλεκτού φαγητού, είναι τραγανό, είναι αλμυρό, μπορεί να είναι γλυκό και ποτέ δεν χορταίνεις. Τα τελευταία χρόνια, ένα νέο, προμαγειρεμένο μπέικον εμφανίστηκε στην αγορά. Το προμαγειρεμένο μπέικον προσφέρει πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα στο παραδοσιακό μπέικον.

Πλεονεκτήματα προμαγειρεμένου μπέικον:

o Έτοιμο προς χρήση- Το προμαγειρεμένο μπέικον είναι έτοιμο για κατανάλωση κατευθείαν από τη συσκευασία. Δεν απαιτείται φούρνος μικροκυμάτων, φούρνος ή ηλεκτρική κουζίνα. Είναι πραγματικά ένα ανοιχτό φαγητό, φάτε και απολαύστε το φαγητό.

o Εύκολο στη χρήση- Το προμαγειρεμένο μπέικον επειδή είναι ένα τελικό προϊόν είναι εύκολο στη χρήση όταν φτιάχνετε ένα γρήγορο πιάτο. Αυτό προσφέρεται για πολυάσχολες οικογένειες και βιαστικά πρωινά.

o Λιγότερα απόβλητα- Όταν ανοίγετε μια συσκευασία προμαγειρεμένου μπέικον, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μόνο ό,τι χρειάζεστε εκείνη την ημέρα. Το υπόλοιπο μπέικον μπορεί να αποθηκευτεί για χρήση αργότερα.

Μειονεκτήματα του προμαγειρεμένου μπέικον:

o Τιμή- Το τυπικά προμαγειρεμένο μπέικον θα είναι υψηλότερο σε κόστος από το παραδοσιακό μπέικον. Αυτό το μειονέκτημα μπορεί στην πραγματικότητα να είναι ένα πλεονέκτημα εάν σκεφτείτε ότι υπάρχουν λιγότερα απόβλητα με το προμαγειρεμένο μπέικον, επειδή μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μόνο ό,τι χρειάζεστε και έχει εκτεταμένη διάρκεια ζωής.

Πλεονεκτήματα του παραδοσιακού μπέικον:

o Λιγότερο ακριβό- Το παραδοσιακό μπέικον έχει χαμηλότερο κόστος επειδή απαιτείται λιγότερη επεξεργασία για το τελικό προϊόν.

o Μυρωδιά- Υπάρχει κάτι σχεδόν μαγικό στο μαγείρεμα του μπέικον. Η μυρωδιά του μαγειρικού μπέικον που διαχέεται στο σπίτι φέρνει τα παιδιά, τον σύζυγο και ακόμη και τους εφήβους από την κρυψώνα.

o Περισσότερες επιλογές- Αυτή τη στιγμή υπάρχουν περισσότερες διαθέσιμες επιλογές στην αγορά για παραδοσιακό μπέικον παρά για προμαγειρεμένο. Μπορείτε να βρείτε χοντρές φέτες, λεπτές φέτες, σφενδάμι, μαύρη ζάχαρη, κομμένα αγρότες, κομμένα στο κέντρο και διάφορα άλλα είδη παραδοσιακού μπέικον.

Τόσο το προμαγειρεμένο όσο και το παραδοσιακό μπέικον μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε σάντουιτς όπως BLT, σαλάτες, σε ψητές πατάτες, σε μπιφτέκια και σε σούπες. Έτσι, την επόμενη φορά που θα ψωνίσετε για μπέικον, σκεφτείτε σε τι σκοπεύετε να το χρησιμοποιήσετε και επιλέξτε ποιο είναι καλύτερο για εσάς προμαγειρεμένο μπέικον ή παραδοσιακό μπέικον.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *