Central Market Spices Up νόστιμες συνταγές απώλειας βάρους

Τακτικά υποστηρίζω τη διατροφή ολόκληρου του παιδιού. Τα παιδιά μας συχνά ακολουθούν τα δικά μας βήματα, όχι τα λόγια μας. Έτσι, ως μέρος ολόκληρου του παιδικού μας μείγματος, μερικές φορές σερβίρω συνταγές για υγιείς γονείς. Η διατροφή, η άσκηση, ο ύπνος και η φυσική κατάσταση είναι καλά συστατικά για την υποστήριξη της πνευματικής ικανότητας όλων. Είναι η αρχή της νέας χρονιάς, ξέρω ότι πολλοί γονείς έχουν δεσμευτεί για τη φυσική κατάσταση και την υγιή απώλεια βάρους.

Φέτος ξεκίνησα το Weight Watchers online. Τις τελευταίες δύο εβδομάδες, έχω συνδεθεί δύο φορές. Αυτό δεν είναι ένα σχόλιο για το πρόγραμμα ή τη δέσμευσή μου. Έγινα μέλος κατά τη διάρκεια της δωρεάν περιόδου εγγραφής για την τρίμηνη ηλεκτρονική συμφωνία. Δεδομένου ότι η Weight Watchers προσφέρει αυτή τη συμφωνία, δεν έχουν μόνο ένα εξαιρετικό πρόγραμμα απώλειας βάρους, αλλά και καλή κατάτμηση της αγοράς. Είμαι στην ομάδα που θέλει να πάρει νόστιμες συνταγές απώλειας βάρους με συστατικά που μπορείτε να βρείτε σε μια τοπική Κεντρική Αγορά. Θέλω μια περιστασιακή υπενθύμιση να πίνω το μισό βάρος του σώματός μου σε νερό και να ασκούμαι τακτικά μέχρι να γίνει συνήθεια. Επιπλέον, πρέπει να μάθω τα μυστικά πίσω από το σύστημα πόντων.

Με απλά λόγια, τα μυστικά της συνταγής τους περιλαμβάνουν το να είστε πιστοί στον εαυτό σας – και να τρώτε με μέτρο. Φτιάχνουν συνταγές και συνδυασμούς φαγητών για κανονικούς ανθρώπους. Το καστανό ρύζι έχει την ίδια αξία με το λευκό ρύζι. Έτσι, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ό,τι έχετε στην κουζίνα, το ντουλάπι, τα ντουλάπια σας ή να ψωνίσετε συνήθως σε ένα παντοπωλείο όπως το Central Market. Όταν ακολούθησα το In the Kitchen With Rosie: Oprah’s Favorite Recipes, έπρεπε να αγοράσω αντικείμενα που δεν ήταν συνηθισμένα στις κανονικές μου συνταγές. Αυτά δεν ζητούν φρέσκο ​​τσέρβιλο, λευκό πιπέρι, ασκαλώνια ή ξηρό σέρι. Θα μπορούσε κανείς εύκολα να βρει αυτά τα τρόφιμα στο Central Market. Όμως, οι περισσότεροι άνθρωποι δεν μαγειρεύουν μαζί τους, ούτε καν εμείς οι καλοφαγάδες που λαχταράμε φρέσκα φρούτα και λαχανικά, δημητριακά ολικής αλέσεως και λατρεύουμε μια λαχταριστή συνταγή.

Το πρόγραμμα προσφέρει νόστιμες συνταγές απώλειας βάρους. Ωστόσο, ας είμαστε αληθινοί. Είναι ακόμα συνταγές απώλειας βάρους. Όταν κάποιος συνηθίζει να φτιάχνει μπισκότα με τσιπς σοκολάτας χρησιμοποιώντας μισό ξυλάκι σε ένα ολόκληρο ραβδί βούτυρο, βάζοντας μέσα δύο κουταλιές της σούπας βούτυρο μπορεί να αφήσει μια χωνευτική αίσθηση ότι κάτι λείπει. Έτσι, στο Central Market, το αλεύρι ολικής αλέσεως ή το αλεύρι όσπιλ που προστίθεται στη συνταγή κάνει τα μπισκότα λίγο πιο νόστιμα και υγιεινά.

Η σούπα κοτόπουλου South-of-the-Border της Weight Watcher (γνωστή και ως σούπα τορτίγιας κοτόπουλου) μπορεί επίσης να είναι καρυκευμένη στο Central Market. Αντικαταστήστε μισό φλιτζάνι σάλσα chipotle με ένα φλιτζάνι κανονική σάλσα. Επιπλέον, χρησιμοποιήστε μια φρέσκια ντομάτα από το τμήμα προϊόντων της Κεντρικής Αγοράς αντί για τις κονσερβοποιημένες ντομάτες σε κύβους που απαιτούνται στη συνταγή της σούπας. Ουάου! Με τη βοήθεια της Central Market, οι γευστικές συνταγές αδυνατίσματος μετατρέπονται σε χειλικά, νόστιμες συνταγές αδυνατίσματος.

Τώρα, μπορείτε να ρωτήσετε – ποια είναι η γοητεία μου με την Κεντρική Αγορά; Λοιπόν, ψάχνω για κίνητρο παντού. Καταλαβαίνω ότι όσο πιο ευχάριστο είναι ένα πράγμα. τόσο πιο πιθανό είναι να συνεχίσετε. Όταν πηγαίνετε στην Κεντρική Αγορά, σας καλωσορίζουν με φρέσκα προϊόντα και ένα κατάστημα γεμάτο με προϊόντα που είναι κοινά, αλλά μπαχαρικά. Είναι κάτι περισσότερο από ένα απλό ταξίδι για ψώνια. Είναι μια εμπειρία. Το μαγείρεμα είναι εξαιρετικά αισθητηριακό. Οι καλές μυρωδιές και γεύσεις δημιουργούν αναμνήσεις και άνεση για εσάς και τα παιδιά σας.

Νόστιμες συνταγές απώλειας βάρους μπορούν να βοηθήσουν τα παιδιά σας να αναπτύξουν υγιεινές διατροφικές συνήθειες που θα τους κρατήσουν μια ζωή. Θέλω να σας βοηθήσω να απολαύσετε το μαγείρεμα και την υγιεινή διατροφή, ώστε να δώσετε ένα βιώσιμο παράδειγμα. Πειραματιστείτε με συστατικά που εμπλουτίζουν τις συνταγές σας για απώλεια βάρους και τις κάνουν νόστιμες στην οικογένειά σας. Όταν πηγαίνετε στο παντοπωλείο, επιλέξτε φαγητά που απολαμβάνουν οι γευστικοί σας κάλυκες και θα διατηρήσετε υγιεινές διατροφικές συνήθειες.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *